فروشگاه اینترنتی برترین فایل|انجمن تخصصی فایل نایاب

برترین های اینترنت را از اینجا دانلود کنید.توجه:تمام فایل های سایت بازاریابی میباشد.باتشکر

فروشگاه اینترنتی برترین فایل|انجمن تخصصی فایل نایاب

برترین های اینترنت را از اینجا دانلود کنید.توجه:تمام فایل های سایت بازاریابی میباشد.باتشکر

تمام فایل های که در سایت قرار داده می شود به صورت بازاریابی می باشد و ما هیچ مسئولیتی نسبت به محتوای آن قبول نمی کنیم.
لطفا اگر فایلی بدون اجازه شما توسط افرادی منتشر شده اطلاع دهید تا بلافاصله فایل حذف شود.
شماره تلگرامی:09155632197
با تشکر
طبقه بندی موضوعی
تحقیق میکرو امولسیون ها و نانو امولسیون ها

تحقیق با عنوان مروری برمیکرو و نانو امولسیون ها تحقیقی کامل در 11 صفحه است

که حاصل ترجمه 4 مقاله انگلیسی است. پاور پوینت ارائه تحقیق نیز بصورت

آماده به همراه اصل مقالات انگلیسی و ترجمه ضمیمه گردیده است

در زیر چند صفحه اول ترجمه مشاهده میشود

میکرو و نانو امولسیون ها

 

 

میکروامولسیون

میکروامولسیون ها، دیسپرسیون هایی هستند با پایداری ترمودینامیکی شامل،

یک فاز قطبی(آب)، یک فاز غیر قطبی(روغن)، که توسط عوامل فعال سطح (سورفاکتانت ها) که معمولا با کو سورفاکتانت (co-surfactant) همراه می باشند، پایدار شده اند.

میکرو امولسیون از نظرمیکروسکوپی هتووژن اما از نظر ماکروسکوپی،

مخلوطی هوموژن است.

اصطلاح "میکروامولسیون" اصطلاحی مناسب برای این نوع امولسیون ها نیست.

چون اندازه ذرات کمتر از یک میکرومتر(حتی کمتر از 100 نانومتر) می باشد.

اصطلاحات دیگری که به میکروامولسیون ها اطلاق می شود:

— Transparent emulsion

— Swollen micelle

— Micellar solution

— Solubilized oil

مزایای میکروامولسیون ها:

تهیه ی آسان، ظاهر شفاف، بهبود دسترسی زیستی ترکیبات(compounds bioavailability

بالا بردن عمر ماندگاری (shelf life) محصول، افزایش انحلال پذیری ترکیبات کم محلول،

محافظت از ترکیبات ناپایدار در برابر نور یا آنزیم ها، استفاده در بیورآکتورها جهت تولید

موثر ترکیبات زیست فعال.

 

تهیه میکروامولسیون

روش های رایج:

1)امولسیفیکاسیون خودبخودی"Spontaneous Emulsification"

2) امولسیفیکاسیون غشایی "Membrane Emulsification "

  • امولسیفیکاسیون خودبخودی

در این روش می تواند میکروامولسیون را به آسانی توسط مخلوط کردن فاز ها و بکارگیری یک فرایند

همزنی یا گرما دهی ملایم، تهیه نمود. ظرف حاوی آب، سورفاکتانت و کوسورفاکتانت توسط فاز روغن

تیتر می شود تا زمانی که ظاهری تقریبا کدردر مخلوط دیده شود. ونیز می توان مخلوط آب و روغن را

توسط مخلوط سورفاکتانت و کوسورفاکتانت تا زمان محو شدن کدورت تیتر نمود. همچنین

می توان برای بدست آوردن میکروامولسیون آب را با مخلوط روغن و سورفاکتانت تیتر نمود.

.

 

پرداخت هزینه و دانلود

مبلغ قابل پرداخت:8.000تومان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی